Eradiatoare.ro

Contor apa rece BMeters GMDM-I cu cadran USCAT clasa B DN50 cu flansa

(puncte 5.00 / 3 voturi)
Producator: BMeters     Cod produs: GMDMUF50
Pret: 890.00 Lei
Cantitate:

Info: 0751 242 626
(luni - vineri: 8:30 - 17:00)
Info: 0751 242 626

Descriere produs:


Contor apa rece BMeters cu cadran USCAT, clasa B, DN50 cu flansa.
Producator: BMeters Italia
Garantie: 2 ani
Preechipat pentru module inductive.
Avizat metrologic
Livrabil in toata tara
Risc de coroziune si sedimentare redus la minim.
Potrivit pentru uz casnic si aplicatii industriale.
Durata lunga de viata si înalta precizie garantata.


Apometru pentru apa rece BMeters GMDM-I, cu cadran USCAT, clasa B, DN 50 cu flansa. 
Caracteristici tehnice:
DN mm: 50 
Toli: 2 
Debit maxim m3/h: 30    
Debit nominal m3/h: 15    
Presiune nominala bar:  16   
Temperatura max.°C: 30
Lungime mm: 300  
Greutate kg: 10    
Clasa metrologica: B - R100

Contoarele de apa BMeters multi jet sunt folosite atât în domeniul casnic cât si cel industrial, ele sunt impartite in trei categorii:
-Apometru cu cadran umed la care mecanismul este complet scufundat în apa, cu transmisie directa / mecanica a rotatiilor de la turbina la mecanism.
-Apometru cu cadran umed, cu role protejate într-o capsula speciala cu lichid. Transmisie directa de la turbina la mecanism.
-Apometru cu cadran uscat: apa trece prin camera turbinei fara a afecta mecanismul: o placa de etansare împiedica trecerea apei în partea de sus a contorului, iar transmisia rotatiilor este magnetica.

Garantia apometrelor acopera defectele de fabricatie
, nu si blocarea turbinei cu pietre, nisip, sau alte sedimente ce circula pe conductele de apa. Pentru a exclude acest pericol este recomandat a se monta filtre de impuritati inainte de fiecare apometru.

Contoarele de apă sunt elemente obligatorii ale instalaţiei pentru evidentierea consumului de apă, amplasate pe branşamentele de apă ale consumatorului. Instalarea contoarelor se efectuează în conformitate cu documentaţia de proiect de către agenţii economici ce deţin licenţă pentru desfăşurarea activităţii de lucrări speciale in construcţie cu respectarea cerinţelor de montare a aparatelor de masura:

Apometrele pentru apa rece din clasa A sunt utilizate in statiile de epurare, de irigatii, de decantare sau in cele de masurare a apei potabile ori in cele de masurare a apei brute.

Folosite atat pentru uz industrial cat si casnic, apometrele de apa rece clasa B, sunt realizate din fonta si au o rezistenta puternica in timp. Capacul acestor dispozitive este dotat cu un integrator metalic si au un mecanism uscat sau umed. Montajul apometrelor de apa rece din clasa B este posibil atat pe orizontala cat si pe verticala si nu pune probleme la instalare, dar nici nu necesita o intretinere frecventa.

Realizate din alama, apometrele de apa rece din clasa C se folosesc la instalatiile care au variatii mari de debit si sunt dotate cu mecanism umed. Apometrele de apa rece din clasa C sunt extrem de utile, in special, datorita faptului ca pot inregistra atat debite de apa foarte mari, cat si debite foarte mici. Materialul din care sunt realizate, le fac durabile in timp, chiar pentru toata viata, fiind prevazut cu un canal de intrare-iesire a apei. Pe canalul de intrare este montat un filtru.
Apometrele de apa rece din clasa C, pot fi montate atat pe orizontala, cat si pe verticala si au o rezistenta mare la functionare.

Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.
NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si iti vom raspunde cat putem de repede.

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Eradiatoare.ro
+ 9 -   =



* Toate campurile sunt obligatorii
Produse similare:

Articole recomandate:

Returul produselor in termen de 14 zile

RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITIONATE DE PERSOANE FIZICE in urma contractelor la distanta:   Atenție! Dacă vă


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Solutionarea online a litigiilor