Eradiatoare.ro

Cum comandCum comand

Pentru a comanda pe siteul  www.eradiatoare.ro, trebuie:

- sa va creeati "CONT NOU", folosind o adresa de e-mail valida. Daca aveti deja cont creeat, va rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi, sa va AUTENTIFICATI si sa actualizati, daca este cazul, atat datele dumneavoastra de contact cat si adresa de livrare.
- alegeti produsul dorit, apoi faceti click pe simbolul "Cumpara".Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. Imediat dupa incheierea unei sesiuni de cumparaturi ve-ti primi pe mail o Factura Proforma, generata automat.
Comanda telefonica:
Pentru comanda telefonica sunati,intre orele 9:00 - 17:00, de luni pana vineri la numarul de telefon: 0751 242 626 .

Modalitati de plata:

numerar, sau CARD la sediul nostru.
- la ridicarea produselor din showroom puteti plati cu card bancar emis sub sigla MasterCard, Maestro sau VISA prin intermediul POS-ului.
numerar, in momentul receptionarii marfurilor la domiciliul dvs.
virament bancar (ordin de plata).
Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa solicitati, suplimentar, trimiterea unei facturii proforme, diferita de cea generata automat de sistem. In aceasta varianta, livrarea marfurilor se face dupa intrarea intregii sume in contul SC BIANCO SMART SRL.
online prin link de plata, comision 0%, cu CARD-ul de debit sau de credit emise sub sigla VISA, MAESTRO sau MASTERCARD, 
plata efectuata de catre procesatorul de plati online EuPlatesc folosind cea mai sigura tehnologie de autentificare 3D.
Modalitati de facturare:

Factura – este un document contabil emis de furnizor catre Client / Cumparator. Pentru Comenzile Online, Factura se trimite electronic de catre ERADIATOARE.RO la adresa de email mentionata de Cumparator in Contul sau aceasta se transmite impreuna cu coletul. Pentru livrarile efectuate in magazin, factura se poate emite si transmite fizic.

Modalitati livrare:
Livrarea se face in functie de optiunea clientului, direct de la depozitul nostru sau prin curier rapid.
Pentru comenzile de peste 1.000 RON transportul in Bucuresti este GRATUIT.
Pentru comenzile de peste 1.600 RON transportul in Ilfov  este GRATUIT.
Pentru livrarile in alte localitati va rugam sa solicitati informatii suplimentare.
- Livrarea comenzii pentru articolele aflate pe stoc, se face intr-un interval de 24-48 ore in functie de optiunea clientului.
- Pentru produsele atipice, aduse pe baza de comanda este absolut necer achitarea unui avans minim cuprins intre 30 si 50% in functie de produsul comandat.
- Pentru produsele pe care firma nu le are pe stoc si le comanda la producatori, livrarea se confirma telefonic clientului.
- Pentru informatii suplimentare privind livrarea comenzilor puteti suna la numarele de telefon: 0751 242 626 .

Livrare la domiciliul clientului este considerata pana in fata casei, respectiv, intrarea in bloc.
-Livrarile la domiciliu sunt efectuate cu flota proprie, sau prin firme de curierat, gratuit  sau contra cost, in functie de valoarea comenzii si distanta de livrare.
-Produsele livrate va sunt inmanate in ambalajul original al producatorului, si sunt insotite de FACTURA FISCALA si CERTIFICAT DE GARANTIE.
-Transferul proprietatii asupra bunurilor livrate se face numai in momentul achitarii integrale a valorii bunurilor. 

Eradiatoare.ro - efectueaza livrari din depozitul propriu, de LUNI pana VINERI, intre orele 9:00 - 17:00 .
Livrarea prin curier - se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, contra cost, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid - Fan Courier in 1-2 zile lucratoare in orasele mari, cu livrarea coletului la adresa solicitata de catre dumneavoastra, sau cu posibilitatea de a le ridica de la sediul firmei de curierat rapid.      
 
Pentru locatii aflate in afara ariei de acoperire se pot percepe taxe de transport aditionale care insa nu pot fi stabilite si comunicate anticipat, cuantumul acestora depinzand de distanta (km) dintre localitatile aflate in raza de acoperire directa a societatilor de curierat si localitatea pe care o indici pentru a-ti fi livrata comanda.
Exceptie sunt si situatiile in care firma de curierat nu poate livra o comanda din cauza dimensiunile agabaritice pentru o zona de destinatie.
Livrarea se face intre orele 9 - 18. Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa indicati ca adresa de livrare adresa de la servici pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Localitatile cuprinse in aria de acoperire directa a serviciului de curierat rapid o puteti acesa permanent pe siteul FanCourier sau pe link-ul de mai jos.
www.fancourier.ro/acoperire/
 
Produsele livrate prin CURIER trebuie verificate la primirea lor pentru orice defect vizibil al ambalajului, numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula, semnati de primire.
Produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor concomitent cu fotografierea coletului in vederea dovedirii starii acestuia si intocmirea unui proces verbal impreuna cu reprezentantul societatii de curierat, proces verbal in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.
Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
 


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Solutionarea online a litigiilor