Eradiatoare.ro

Grup de amestec și pompare Purmo echipat cu pompa eficientă energetic Grundfos ECO3

(puncte 4.60 / 67 voturi)
Producator: Purmo     Cod produs: FEX3ATFZVDBB0500
Pret: 1778.00 Pret: 1560.00 Lei  
Cantitate:

Info: 0751 242 626
(luni - vineri: 8:30 - 17:00)
Info: 0751 242 626

Descriere produs:


Grupul de amestec și pompare Purmo Premium TEMPCO FIX, echipat cu pompa eficientă energetic Grundfos ECO3, pentru controlul temperaturii agentului termic vehiculat prin instalația de încălzire în pardoseală.
Dimensiuni grup: L x H x A 192x382x86 mm


Dotări
- pompă cu eficiență energetică ridicată
- cap termostatic cu tub capilar şi bulb
- termostat de siguranță
- aerisitor automat
- termometru
- ventil de echilibrare hidraulică
- 2 racorduri olandez

Pompa Grundfos ECO3 Auto 25-70 este o pompă de înaltă eficiență energetică, este foarte ușor de parametrizat cu ajutorul unui singur buton, pentru a se adapta nevoilor de pompare din instalația dumneavoastră. Indicațiile modului de funcționare şi a eventualelor erori sunt realizate cu ajutorul ledurilor montate pe partea frontală. Pompa poate funcționa în oricare din cele 3 moduri de lucru: presiune constantă, presiune variabilă și curbă de funcționare constantă.

Prin intermediul capului termostatic cu tub capilar și bulb, se poate regla temperatura dorită a agentului termic vehiculat prin instalație. Interval de valori 25°C - 65°C, setare din fabrică 50°C.

Termostatul de siguranță precablat şi montat din fabrică are rolul de a proteja instalația de încălzire împotriva circulației agentului termic prea fierbinte. Termostatul este presetat la 55°C, si există posibilitatea modificării acestei valori cu ajutorul unei șurubelnițe. Interval de valori 0°C -60°C (+/- 3°C), histerezis 4°C +/- 2°C, grad protecție IP 40, capacitate releu 16A(5) 250Vca.

	Grupul de amestec și pompare echipat cu pompa eficientă energetic Grundfos UPM3
Grupul de amestec și pompare echipat cu pompa eficientă energetic Grundfos UPM3

Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.
NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Intrebari si raspunsuri
Culda Adrian | 20 Sep 2022, 19:05:13
Am achiztionat un grup Purmo cu pompa Grundfos pentru incalzirea in pardosea! Locuiesc la casa, folosesc o centrala Vaillant Ecotec de 28kw! Intrebarea mea este aceasta pompa de pe grupul pentru pardosea in momentul in care o bag in priza ea va functiona continuu pana cand v-a fi scoasa din priza? Nu exista posibilitatea ca si aceasta pompa sa fie controlata de termostat, adica in momentul in care centrala a facut temperatura dorita in casa( camera/living) centrala se opreste dar pompa Grundfos va functiona in continuare pana cand voi scoate pompa din priza? Va multumesc anticipat pentru informatii
Eradiatoare.ro

Buna ziua,
este normal ca pompa sa functioneze in continuare neprimind o alta comanda.
Ea poate fi automatizata cu o unitate de comanda pentru pardoseala ce dispune de control al pompei si al centralei, sau de catre un termostat montat pe zona de incalzire in pardoseala.
Nu este normal ca pompa sa fie lasata libera sa functioneze zile intregi sau sa fie decuplata din priza.

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si iti vom raspunde cat putem de repede.

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Eradiatoare.ro
+ 9 -   =



* Toate campurile sunt obligatorii
Produse similare:


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Solutionarea online a litigiilor