Eradiatoare.ro

Robinet cu cap termostatic 1/2 Heimeier DX

(puncte 4.36 / 179 voturi)
Producator: Heimeier     Cod produs: HDX1
Pret: 110.00 Lei
Cantitate:

Info: 0751 242 626
(luni - vineri: 8:30 - 17:00)
Info: 0751 242 626

Cumparate adesea impreuna

Descriere produs:


Robinet termostatat Calipso Exact 1/2", cu cap termostatic Heimeier DX .
Robinetul termostatic Heimeier Calipso Exact, 
se inscrie in clasa A de energie, iar capul termostatic DX este un cap cu un design elegant, subtire, mic, usor, intr-un cuvant UNIC. Capul cu scala gradata este in intregime compact, facandu-l foarte usor de curatat. Un aspect important luat in considerare atunci cand discutam de spitale sau institutii unde cerintele de igiena sunt decisive in alegerea unui produs.


Robinetele termostatice Heimeier Calypso Exact asigura un reglaj variat al debitului, in functie de necesitatile fiecaruia si face posibila o echilibrare hidraulica precisa cu scopul de a asigura agent termic tuturor caloriferelor. Robinetul este caracterizat de un nivel de zgomot redus in functionare si de o variatie redusa a debitului reglat.

Heimeier Calypso Exact se incadreaza perfect in tendintele actuale de consum si poate furniza economii de energie de pana la 28% fata de un robinet termostatic obisnuit.


Robinetul termostatic 1/2" si cap termostatic DX, sunt fabricate de catre Heimeier in fabrica din Germania si dispune de o garantie de 5 ani.

Heimeier este simbolul calitatii asigurate de tehnologia germana de vârf, calitate recunoscuta mondial prin obtinerea a patra oara consecutiv a calificativului SEHR GUT.
Odata montat pe radiator, robinetul termostatic va face un reglaj continuu, mentinând temperatura interioara la o valoare constanta dorita, indiferent de scaderea temperaturii exterioare.

Robinetul cu cap termostatic cu senzor lichid Heimeier tip DX are urmatoarele caracteristici:
Forta de inchidere mare, hysteresis mic, timp de inchidere optim;
Regim stabil de reglaj chiar si in cazul unei variatii mici a benzii proportionale;
Indeplineste toate cerintele normativelor germane EnV si DIN V 4701-10;
Dimensiuni reduse in lungime si diametru;
Carcasa cu scala inscriptionata;
Domeniu de reglaj 6°C .... 28°C;
Limitator de cursa;
Numere marcate pe scala de setare de la 1 la 5;
Clasa energetica: A

Principalele motive pentru a utiliza robinetii cu cap termostatic Heimeier:

1. Economie de energie termica.
Utilizand energia termica libera provenita de la alte surse din camera, robinetul termostatat Heimeier, reduce consumul de energie termica a sursei de incalzire (chiar si cu 20%), asta insemnand reducerea costurilor de incalzire si in acelasi timp reducerea poluarii mediului.
2. Confort termic interior.
Robinetele termostatate Heimeier mentin constanta temperatura in camere, independent de conditiile climatice exterioare. Robinetele termostatate Heimeier permit reglarea temperaturii in raport cu cerintele individuale, asigurand confortul termic pentru fiecare utilizator in parte.
3. Corp robinet termostatic.
Toate corpurile de robinet termostatic Heimeier sunt fabricate din bronz, rezistent la coroziune (inclusiv dezincare). Datorita suprafetei interioare bine finisate, robinetele Heimeier sunt caracterizate printr-o rezistenta hidraulica scazuta (coeficient de debit kv mare) si un nivel scazut de zgomot.
4. Acuratete de reglaj
Hysteresis-ul capului termostat este unul dintre cei mai importanti factori, determinand acuratetea reglajului. Cu cat hysteresis-ul este mai mic, cu atat reglajul temperaturii camerei este mai exact. Robinetele termostatate Heimeier au cel mai scazut hysteresis (0.2 K).
5. Nu necesita intretinere
Resortul puternic de pe axul robinetului il protejeaza contra blocarii dupa o lunga perioada de timp de inchidere la maxim (perioada de vara).
6. Senzor de temperatura cu lichid.
Toate capetele termostat Heimeier sunt prevazute cu senzor de temperatura cu lichid. Heimeier a fost prima firma din lume care a inceput productia capetelor termostat prevazute cu acest tip de senzor. Cei 40 de ani de experienta au demonstrat ca numai capul termostat cu senzor cu lichid asigura o reglare foarte buna a temperaturii, si asigura garantia unei functionari corespunzatoare a instalatiei.
7. Versiunea standard asigura toate functiunile.
Cel mai popular model de cap termostat Heimeier (capul K), asigura toate functiunile de baza ale unui cap termostat. Este prevazut cu scala de setare a celor mai frecvente valori de temperatura; setare de baza 20°C, temperatura redusa (14°C), protectie la inghet (6°C), etc., si posibilitatea de limitare a domeniului de reglare sau de blocare pe valoarea setata.
8. Amortizarea investitiei
Robinetele termostatate Heimeier au cel mai bun raport calitate/pret, costul lor fiind amortizat in scurt timp.
9. Imbinare universala
Heimeier ofera 120 de tipuri de robinete si 60 de tipuri de capete termostate. Cu toate imbunatatirile aduse gamei de produse, imbinarea filetata dintre capul termostat si robinet, a ramas aceeasi de 40 de ani. Asta inseamna ca orice cap termostat Heimeier se potriveste la orice robinet Heimeier, indiferent de anul fabricatiei, excluzand modelele speciale.
10. Cea mai buna calitate
Cel mai prestigios test in care produsele Heimeier au fost de patru ori consecutiv plasate pe locul 1, este „Stiftung-Waren-Test“ organizat de catre asociatia consumatorilor independenti din Germania. De asemenea in Olanda si Belgia, Heimeier a fost recunoscut numarul 1 in ceea ce priveste robinetele si capetele termostat. Robinetele Heimeier sunt certificate DIN EN ISO 9001. Cumparand orice robinet Heimeier in orice tara, poti fi sigur ca produsul are aceeasi calitate ca si cel care se gaseste pe exigenta piata germana.

Eticheta de eficienţă energetică A , pentru  robinetele termostatice Heimeier.

Noul sistem european de clasificare a produselor, TELL, pentru etichetarea eficienţei energetice a robinetelor termostatice, oferă acum un ghid rapid de recunoaştere a produselor care pot economisi cel mai mult energia. După testarea cu succes la  bine cunoscutul institut de testare a bunurilor de larg consum Stiftung Warentest, liderul de piaţă din Germania, Heimeier, întruneşte condiţiile de aplicare a sistemului TELL pentru următoarele categorii de produse :
Cap termostatic DX
Cap termostatic K standard
Cap termostatic K cu poziţie zero
Cap termostatic K cu scală gradata
Cap termostatic K cu sensor la distanţă, 2m
 
Folosirea pe scară largă a robinetelor termostatice cu eficienţă energetică ridicată este un important pas spre atingerea în viitor a ţintelor de protecţie prin climatul interior. Înlocuirea vechilor robinete termostatice din anii 70’ , 80’, este o investiţie mică cu amortizare rapidă luînd în considerare o posibilă economie de energie de 10%. Chiar mai eficient, este înlocuirea robinetelor manuale de radiator cu robinete termostatice moderne care pot produce o economie de energie de peste 20%.
 
În baza acestor fapte, a fost dezvoltat noul sistem de etichetare TELL (Thermostatic Efficiency Label).
Următoarele criterii de clasificare sunt esenţiale pentru etichetarea categoriilor de la A la F:
Efectul asupra temperaturii apei;
Hysteresis-ul;
Timpul de închidere;
Influenţa asupra presiunii diferenţiale.
 

Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.
NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si iti vom raspunde cat putem de repede.

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Eradiatoare.ro
+ 9 -   =



* Toate campurile sunt obligatorii
Produse similare:

Articole recomandate:

Foto Alegerea radiatorului

Alegerea radiatorului

Cum alegem un radiator?Radiatorul (caloriferul) constituie unul din cele mai importante elemente ale instalaţiei de &ic
Foto Filtru magnetic anticalcar. Un accesoriu obligatoriu

Filtru magnetic anticalcar. Un accesoriu obligatoriu

Filtrul magnetic anticalcar este un accesoriu obligatoriu pentru calitatea apei care circula prin centrala termica si in
Foto Livrarea produselor prin curier

Livrarea produselor prin curier

Livrarea prin curier se face pe intreg teritoriul Romaniei, contra cost (beneficiind de un tarif redus), cu ajutoru
Foto Termostatul de ambient

Termostatul de ambient

Termostatul de ambient electronic este responsabil de functionarea optima a oricarui tip de central termice, aducand un
Foto Gama de produse

Gama de produse

Cele mai importante branduri din domeniul instalatiilor, cele mai bune conditii de livrare, cele mai bune produse.


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Solutionarea online a litigiilor