Eradiatoare.ro

Utilitatea caloriferelor Purmo cu inaltimea de 200 mmUtilitatea caloriferelor Purmo cu inaltimea de 200 mm

Poate ca visezi la o camera cu geamuri mari, care sa iti umple incaperea de lumina si caldura si de unde sa poti admira freamatul orasului ori splendoarea naturii. Dar atunci cand te gandesti cum ai putea concret sa te bucuri de o asemenea facilitate iti vin in minte o multime de impedimente. Unul dintre ele seleaga de modul in care poate sa fie incalzita o asemenea incapere, cu niste costuri decente.


 

De obicei, caloriferul este asezat pe un perete exterior. Asa ca probabil te intrebi ce fel de solutii ai atunci cand acel perete lipseste. Varianta in care sa renunti la caldura intr-o asemenea incapere nu poate intra in discutie pentru ca atunci cand ai ferestre largi si temperatura din camera scade mai repede. Care este atunci solutia? Cum sa beneficiezi in acelasi timp de ferestre largi si de caldura la preturi rezonabile in sezonul rece?

Solutia pentru aceasta provocare consta in instalarea unor calorifere Purmo cu inaltimea de 200 mm. Aceste calorifere au fost concepute la dimensiuni reduse, astfel incat sa se preteze perfect si in camerele cu ferestre largi. In plus, pe langa rolul estetic deosebit al caloriferelor Purmo, acestea au si o convectie speciala. Aceasta convectie formeaza o "perdea" de aer ce previne aparitia condensului la suprafata geamului.

Caloriferele Purmo cu inaltimea de 200 mm pot sa fie integrate cu succes in incaperi cu ferestre de dimensiuni generoase. Aceasta este o solutie eficienta si estetica prin care se poate imbina cu succes frumusetea unui spatiu larg vitrat cu avantajul confortabil al unei surse de incalzire adecvate.

 

Oricand vrei sa umpli un interior de caldura, dar din diverse motive, nu ai foarte mult spatiu la dispozitie, atunci caloriferele Purmo cu inaltimea de 200 mm sunt alegerea perfecta pentru tine.

Caloriferele Purmo cu inaltimea de 200 mm sunt radiatoare cu alimentare din pardoseala sau din lateral. Este important de retinut faptul ca pentru fiecare radiator de acest tip se folosesc minim doi suporti de fixare.

Poti sa aduci caldura intr-un spatiu interior chiar si acolo unde nu exista posibilitatea montarii unui calorifer clasic. Caloriferele Purmo cu inaltimea de 200mm si lungimea de 2,3 m sunt cea mai buna dovada.

Caloriferele Purmo au o inaltime mult redusa pentru a putea fi montate cu succes in locurile unde nu si-ar putea face loc un calorifer cu dimensiuni normale.

Caloriferele Purmo cu inaltimea de 200 mm nu sunt doar practice, dar sunt si deosebit de rezistente. Acestea pot face fata la temperaturi de functionare pana la 110 °C. Presiunea de lucru a acestor calorifere este de 10 bar, dar au fost testate la o presiune de pana la 13 bar. Asemenea celorlalte calorifere din gama Purmo si acestea sunt fabricate din tabla de otel extrem de rezistenta. Caloriferele Purmo cu inaltimea de 200 mm dispun de o garantie de 10 ani si sunt livrate numai impreuna cu kitul de accesorii montaj.

Caloriferele Purmo cu inaltimea de 200 mm au o linie eleganta care se integreaza cu succes chiar  in cele mai moderne interioare.

Produse recomandate:


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Solutionarea online a litigiilor