Eradiatoare.ro

Termostatele Honeywell CM727 (sau CMT727, CM 727 , CM727)Termostatele Honeywell CM727 (sau CMT727, CM 727 , CM727)


Fie ca locuim la casa sau la bloc, siguranta si confortul personal sunt pe primul loc iar pentru ca de aceste lucruri sa beneficiem din plin avem nevoie de un thermostat de ambianta. Tehnologia nu sta pe loc iar de la o zi la alta apar pe piata de profil tot mai multe astfel de aparate menite sa ne ofere o atmosfera placuta in locuintele noastre. Varful de gama in domeniul termostatelor il reprezinta la ora actual cele fara fir care functioneaza prin radio frecventa iar firma Honeywell pune la dispozitia clientilor astfel de aparate in mai multe variante, Honeywell CMT727. Indiferent de model termostatele de ambianta au aceleasi calitati fiind destinate pentru a controla automat temperatura in instalatiile de incalzire avand patru intervale de timp independente in 24 de ore.Cronotermostatele de ambianta Honeywell sunt compatibile cu centrale termice pe gaz cum ar fi Vaillant, Saunier Duval, Protherm, Bosch, Buderul, Viessmann, Ariston, Immergas, Feroli. Mai pot comanda si central murale, arzatoare, pompe de circulatie, ventile de zona motorizate precum si sisteme de incalzire electrica. In schimb nu sunt compatibile cu centralele pe peleti, nici cu centralele termice in condensatie avand protocol de comunicare Open Therm.
Un avantaj al aparatelor de tip Honeywell CM 727, il reprezinta faptul ca dispun de patru interval de timp independente unul de celalalt pe tot parcursul unei singure zile. De asemenea au mai multe regimuri de lucru cum ar fi manual, automat, vacanta si veghe. Ca un exemplu, programul de vacanta ajuta la micsorarea temperaturii pe o perioada cuprinsa intre 1 si 99 de zile, ceea ce face ca in perioada in care lipsiti de acasa consumul sa fie mult redus. O alta functie importanta este cea de optimizare, ceea ce face ca la o anumita ora programata de dumneavostra, in camera sa fie deja temperatura dorita, lucru care este posibil prin pornirea instalatiei de caldura in avans. 
 
Termostatele Honeywell functioneaza folosind si modul de control proportional +integral (P+I). Acest lucru inseamna ca temperatura din circuitul tur al instalatiei se mareste in mod controlat impiedicand dilatarea brusca a conductelor si anihilarea zgomotelor neplacute. Aparatele sunt dotate cu ecrane cu cristale lichide, ce afiseaza temperatura mediului ambiant, regimul de lucru, cazan pornit, bateria consumata dar si o tasta speciala care arata temperatura de referinta. Indiferent de numarul  termostatelor care se afla intr-o cladire, acestea nu interfereaza intre ele.
 
Pentru o performanta optima, cei care achizitioneaza aparate Honeywell trebuie sa stie ca este de preferat instalarea acestora in spatii deschise deoarece sunt dispositive ce folosesc frecventa radio. Totodata trebuie lasata o distant de cel putin 30 de centimetri fata de orice obiect metallic, inclusiv cutii de perete, iar de cel putin un metru fata de orice alte echipamente electrice cum ar fi radio, televizoare sau calculatoare.
La achizitionarea cronotermostatelor veti beneficia de placa de baza pentru montarea pe perete, suport pentru asezarea termostatului pe o suprafata plana precum si doua baterii R6 alcaline.


Viziteaza magazinul Eradiatoare.ro pe ShopMania
PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. | Solutionarea online a litigiilor | Psihoterapeut Brasov