Eradiatoare.ro

Robineti si armaturi Schell GermaniaRobineti si armaturi Schell Germania

Cu o experienta de peste 70 de ani, compania germana Schell ofera obiecte sanitare si de incalzire de inalta calitate. Schell comercializeaza armaturi si robineti de diferite tipuri, care au un design modern si functioneaza pe baza unor tehnologii de ultima ora. Produse robuste, sunt special concepute pentru a rezista la eventualele tentative de vandalism. Tocmai de aceea, sunt recomandate pentru a fi instalate in locuri publice precum institutii, centre comerciale, resturante, hoteluri etc.


Schell produce robineti speciali pentru WC si pisoar, cu sisteme de spalare silentioase. Robinetul pentru WC cu temporizare Schell Schellomat 3/4 este eficient si economic, datorita posibilitatii de reglare a puterii de spalare. Astfel, forta jetului poate fi ajustata, pentru a evita consumul excesiv de apa. Robinetul este fabricat din alama cromata de calitate. Este recomandat pentru vase adanci si plate, iar cantitatea de apa folosita la o spalare este de 6 litri. Functionarea este posibila daca presiunea este de minimum 1,2 bari. Debitul este cuprins intre 1 si 1,3 litri pe secunda. Robinetul pentru WC oferit de Schell este dotat cu levier de actionare, piston, regulator de flux si curatator automati de duza cu ac.

 

Robinetul de spalare pisoar cu temporizator Schell Schellomat Basic are, la fel ca si cel pentru WC, posibilitatea de reglare a debitului. Este potrivit pentru orice tip de pisoar ceramic. Debitul este de 0,3 litri pe secunda, iar volumul de apa consumat este intre 1 si 6 litri. Un alt produs inovator creat de Schell este robinetul pisoar cu infrarosu Schelltronic, care functioneaza cu senzor. Indeplineste toate standardele de igiena, prin spalarea igienica efectuata din 24 in 24 de ore. Este alimentat cu ajutorul unei baterii de 9 V. Are un debit de 0,3 litri pe secunda, iar timpul de spalare este de 2-5 secunde. Toate aceste sisteme oferite de Schell sunt echipate cu un racord de strangere conceput pentru a rezista la tensiune. Se monteaza rapid si beneficiaza de un filet ASAG cu auto-etansare. Sistemele de spalare sunt dotate cu un lagar de ungere cu supapa de sens, care nu ajunge in contact cu apa. Se evita astfel problemele pe care alte produse le au din cauza apei dure care poate impiedica functionarea normala. Prin urmare, produsele Schell au o durata mai mare de viata.

 

Schell mai comercializeaza robineti coltar Schell Comfort cu diferite racorduri. Din alama cromata, sunt dotati cu reglaj cu ventil si nu cu bila, pentru a suporta cat mai bine socurile de presiune. Un alt tip sunt robinetii coltar combinati Schell Comfort, care  reprezinta combinatia intre un ventil coltar si unul de serviciu. Acestia sunt folositi pentru a fi racordate simultan o baterie de lavoar/spalator/rezervor de WC si o masina de spalat rufe sau vase.

 

Bateriile de lavoar Schell Modus au senzor si regulator de debit si sunt rezistente la socuri. Confectionate tot din alama cromata, au senzor infrarosu, doua racorduri flexibile, supapa de sens si filtru. Racordurile flexibile din inox pentru apa se folosesc la alimentarea cu apa calda/rece la rezervoare, boilere, baterii, masini de spalat. Temperatura maxima de functionare este de 95 grade Celsius si sunt rezistente la coroziune. Este recomandata montarea lor doar cu garniturile originale care sunt incluse. Toate produsele furnizate de Schell beneficiaza de o perioada de garantie de 5 ani.

 PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Solutionarea online a litigiilor