Eradiatoare.ro

Reductoare de presiune HoneywellReductoare de presiune Honeywell

Pentru ca ne dorim tot ceea ce este mai bun atunci cand vine vorba de confortul casei noastre, nu facem rabat, nu ne uitam la bani si alegem in primul rand calitatea. Fie ca este vorba de o centrala performanta, ultimul model de boiler care sa ne asigure apa calda la robinet sau calorifere care sa pastreze caldura pe timpul rece cat mai mult timp, ne dorim ca ele sa aiba si o durata de functionare cat mai mare. Iar pentru ca acest lucru sa fie posibil trebuie sa investim si in accesorii, printre acestea numarandu-se si reductoarele de presiune.
Cele mai apreciate reductoare de presiune sunt cele din gama Honeywell menite sa asigure protejarea conductelor, a vanelor si a altor echipamnte impotriva distrugerii cauzate de o presiune mult prea mare a apei. Un reductor de presiune Honeywell nu ar trebui sa lipseasca din nici o locuinta, nu numai pentru evitarea defectiunilor provocare de presiunea ridicata a apei, dar un astfel de dispozitiv poate reduce si consumul de apa, astfel incat veti scoate mai putini bani din buzunar pentru apa consumata. Reductoarele pot fi utilizate si in aplicatii industriale sau comerciale in limita caracteristicilor, iar presiunea reglata se mentine constanta chiar si la variatii mari ale presiunii de intrare.

Dupa cum se stie, debitul apei de consum se modifica tot timpul in special noaptea cand consumul este redus iar presiunea apei creste tocmai din aceasta cauza apar socuri de presiune care au un efect devastator asupra echipamentelor din sistem. In acest caz reductoarele de presiune Honeywell nu numai ca protejeaza dar reduce totodata si presiunea apei de la 6 bar la 3 bar ducand astfel la economii importante la factura de apa.
Reductoarele de presiune Honeywell sunt solutia cea mai buna pentru locuinta dumneavoastra si asta pentru ca pe langa faptul ca protejeaza toate sisteme de apa, ele mai diminueaza si scaparile datorate scurgerilor din instalatiile vechi. In acelasi timp reducerea presiunii in intalatii si mentinerea ei constanta duce la un mod de functionare extrem de silentios, reducandu-se astfel zgomotul produs de curgea apei prin instalatii. Reductoarele de presiune a apei Honeywell pot fi montate in orice pozitie, orizontal, vertical si chiar oblic, singura conditie este ca acestea sa fie fixate la o distant potrivita fata de dispozitivele la care se doreste a fi montate, boilere sau centrale termice. 

Pentru ca durata de viata a reductoarelor de presiune Honeywell sa fie una de lunga durata se impune ca inainte de montare sa fie curatate tevile si eliminate din ele toate impuritatile cum ar fi nisip, span sau bavura din instalatii. Reductoarele  Honeywell nu sunt scoase pe piata la vanzare pana cand nu sunt intens testate,  tocmai de aceea corespunde tuturor exigentelor de control si reglare, iar pentru a intari acest lucru firma producatoare ofera o garantie de 2 ani. Materialele din care sunt confectionate reductoarele de presiune Honeywell sunt de cea mai buna calitate, tocmai de aceea sunt unele dintre cele mai cautate accesorii pentru instalatiile de apa.PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Solutionarea online a litigiilor