Eradiatoare.ro

Filtrele Honeywell FF06 cu sita din inox si autocuratireFiltrele Honeywell FF06 cu sita din inox si autocuratire

Filtrul Honeywell FF06 este destinat pentru a proteja echipamentele, instalatiile si obiectele sanitare impotriva distrugerii. Dispizitivul poate fi montat la centrale termice, boilere, instanturi, tevi, robineti, baterii, cazi de baie si jacuzzi precum si la cabine de dus, masini pentru spalat haine sau vase. Fie ca vorbim de filtre lavabile, filtre cu autocuratire, sau cu site fine de inox din gama Honeywell, toate asigura o alimentare continua cu apa filtrata. 


Sunt aparate menite sa opreasca patrunderea impuritatilor in echipamente cum ar fi particulele de rugina, fire de tesaturi sau particule de nisip. Datorita presiunii apei, toate corpurile straine sunt retinute de filtru putand fi usor indepartate in momentul in care curatam sita. Fata de filtrele clasice, Honeywell FF06 nu are parti consumabile, este usor de instalat si utilizat avand o durata de viata indelungata, iar pentru a intari acest aspect firma pune la dispozitie o garantie de doi ani.
 
Paharul filtrului Honeywell este din plastic transparent rezistent la socuri, corpul este din alama, iar sita de filtrare din otel inox ranforsat cu granulatie de 100 microni. Se monteaza extrem de usor,  de preferat dupa contor, iar pentru a obtine rezultate optime trebuie avut in vedere ca montarea sa se realizeze numai pe orizontala si cu vasul in jos. Datorita dimensiunii compacte instalarea se poate face in spatii restranse cu destula usurinta. Filtrul este compus dintr-un corp si un ansamblu filtru de curatare. In cursul functionarii normale, apa curge prin sita filtrului catre iesirea din corp, iar in functie de modelul filtrului de care dispunem se poate curata fie deschizand ventilul cu bila care elimina particulele de murdarie, fie prin autocuratare, caz in care jeturile de apa sunt presate prin peretii sitei din interior spre exterior prin intermediul unei miniturbine impulsoare.
 
Ca rezultat al presiunii ridicate care apare, o scurta spalare inversa este suficienta pentru a indeparta toate impuritatile aflate pe sita de colectare a filtrului. In timpul procesului de autocuratare o a doua sita asigura alimentarea cu apa filtrata catre consummator, astfel nici cel mai mic corp strain nu ajunge in instalatii. In toate cazurile, indiferent de tipul filtrelor Honeywell, alimentarea cu apa nu este intrerupta in cursul ciclului de curatare, iar la final apa rezultata este foarte curata. 
 
Honeywell vă oferă filtre cu racord filetat de mai multe feluri: 1”, ˝”, ľ”, 11/4”. În funcţie de modelul filtrului, debitul poate varia începând de la 1,5 m3/h şi până la 3,8 m3/h. Filtrele sunt disponibile şi pe mai multe dimensiuni: 140 x 158 mm, 158 x 180 mm, 179 x 180 mm. Temperatura maximă de funcţionare este de 40 grade Celsius si 80 de grade Celsius în cazul filtrului cu racord de 1” avand presiunea maximă este de 16 bari. În caz de nevoie se poate monta în plus un corp din alamă ce prezinta rezistenta  la temperaturi de până la 80 de grade Celsius.  Produsul  este fabricat in Germania si corespunde reglementărilor KTW (o serie de recomandări privind apa potabilă) şi DVGW (Asociaţia germană a gazului şi a apei).PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Solutionarea online a litigiilor