Eradiatoare.ro

Calorifere Purmo cu fata plana, varianta ideala pentru orice stil de locuintaCalorifere Purmo cu fata plana,  varianta ideala pentru orice stil de locuinta

Caloriferele Purmo cu fata plana fac parte dintre radiatoarele de ultima generatie, care imbina utilitatea practica cu aspectul placut si siguranta cu tehnologia avansata. Aceste calorifere nu numai ca incalzesc temperatura din incaperi, dar sunt si estetice.Fata plana le faciliteaza integrarea cu succes chiar si in spatiile putin incapatoare. Caloriferele mari si cu aspect inestetic pot fi inlocuite cu succes de aceste radiatoare Purmo cu aspect luxos ce se incadreaza perfect in orice fel de interioare, chiar si in cele mai moderne, fara sa le strice imaginea.

Utile

Caloriferele Purmo cu fata plana sunt deosebit de utile in sezonul rece, pentru ca mentin o temperatura constanta in orice interior.


Estetice

Caloriferele Purmo cu fata plana urmeaza o linie clasica, curata, ce se integreaza cu succes in orice decor. Caloriferele cu fata plana Purmo se remarca prin placa frontala absolut plata. Ea este lipita de placa de baza profilata, astfel incat privind din fata nu se vad deloc margini care sa iasa in relief. Caloriferele Purmo sunt prevazute cu protectii laterale si cu protectie superioara de tip gratar.


Sigure

Caloriferetele Purmo sunt realizate dupa cele mai inalte standarde de calitate. Acestea au garantie 10 ani de la data achizitionarii. Caloriferele cu fata plana Purmo sunt realizate din tabla cu continut redus de carbon, de foarte buna calitate. Aceasta este forjata puternic si laminata la rece pentru o rezistenta sporita de-a lungul timpului. Vopsirea de finisare este realizata prin prafuire electrostatica, ceea ce garanteaza faptul ca suprafata exterioara nu se va degrada in timp.


Performante

Caloriferele Purmo cu fata plana fac parte din clasa de calorifere de ultima generatie. Aceste radiatoare clasice, cu fata plana, sunt printre cele mai moderne radiatoare si pot fi integrate usor in orice decor. Radiatoarele Purmo cu fata plana pot sa fie prinse pe perete sau cu suporti de pardoseala.


Economice

Aceste calorifere au un raport excelent calitate-pret. In plus, datorita standardelor ridicate la care se ridica acestea, minimizeaza pierderile, au o durata de viata mai mare decat caloriferele clasice si incalzesc camerele la o temperatura constanta indiferent de cat de rece este vremea afara.


Rezistente

Caloriferele cu fata plana Purmo pot sa fie expuse la o temperatura maxima de 110°C si la o presiune de pana la 10 bari. Placa frontala neteda este suprapusa peste placa de baza si permite obtinerea unui efect de finisare deosebit de estetic, fara a pierde din rezistenta la actiunea presiunii ridicate.


Potrivite oriunde

Radiatoarele Purmo cu fata plana sunt o varianta inspirata atat pentru cladirile noi, cat si pentru lucrarile de renovare, mai ales daca acestea nu privesc doar performanta energetica si confortul interior, ci si aspectul estetic si stilul locuintei. Aceste radiatoare se imbina perfect in orice locuinta decorata clasic sau modern.

Astfel, in cazul caloriferelor cu fata plana de la Purmo, utilitatea practica este completata cu aspectul placut, specific brandului. Cu un design simplist si o gama larga de culori, acestea sunt cea mai inspirata alegere pentru casa ta!PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Solutionarea online a litigiilor